despre mine și

despre mine și

blogul de față

Lungu gh5_553967900_nMa apuc de acest Blog ca sa am unde sa notez mesaje din rătăcirile mele alpine sau mentale. Atata timp cat postez sunt intreg (fizic) si continutul a ceea ce scriu arata cat de intreg la minte sunt.                                                .

Mă gândesc sa mă retrag putin din aglomeratie si sa incerc sa cotrobăi propria minte prin carti (si pe internet now!) după o cale proprie. Sunt mai bun (evident!!) în singuratate.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMa retrag pentru ca stimulii externi in oras ma copleşesc. Când nimic dinafara mea nu mai ajunge la mine, se intamplă ceva (... cautarea insăși este doar frustrare diluata… zic unii); Organizarea gândirii în categorii, (etichetele pe care le folosim) este rezultatul exclusiv al experienţei sociale… zic alţii.

Fară stimulii (agresiunile) din lume creierul incepe să fabrice senzatii stimuli (adevărul dinauntru). Trăiesc in altă paradigmă pe vârful meu de munte…

Şi e alfel lumea de jos!  E chiar usor de schimbat!Apus d soare

Este o întalnire de gradul IV aceea cu inconştientul propriu sau/și (sântu ştie) cel colectiv.  E periculos (mă schimb deja!) (înnebunesc, din punctul vostru de vedere)  …Mai iau contact cu pământul încercând să vă ţin la curent pe blogul ăsta..

Umbra este locașul bateriilor de la lanterna cu care îți luminezi cercetarea! Este ultimul loc in care poti sa iți faci lumină! Toată bloguiala asta a mea care seamănă a vânare de coadă proprie este in plus o metoda de manipulare mentală dar „ați fost avertizați166389_176004275771118_100000846391056_361066_5634068_n (1)

Nu prea pot să citesc filozofie; ceea ce pricep eu este la umărul broaştei, dar doar aici găsesc referinte despre ceea ce mi se intâmplă; de aceea fac dese conspecte din gânditori de primă mână.

Sunt avantajat  ca sunt Român. Au mers pe aceeasi cale dar au plecat mult mai devreme si erau muuult mai hotarati si mai intelepti Eliade si Culianu. Mi-au mai lăsat si un brat roabă de carți sa nu mă rătăcesc,

Vorbesc foarte uşor despre mine (și ce fac); este un impuls la care nu rezist. E în mine  un maimuţoi (disperat după atenţia celorlalţi) ofticat că nu e permanent subiect de ştiri măcar la nivel naţional (Editare sfârșit de 2016) .

Pe această pagină mă lupt cu maimuţoiu şi îl răzbesc. Sper…

Eu sunt Gogu.

Cică s’ neconformist ; (of!)  pooți să mă înjuri și așa. Tata avea reputație: „Dacă se vaită nea Bebe îi plângi de milă, dacă se laudă, nici primul ministru nu-i ajunge la genunchi!”  Eu sunt mai leneș ca el, dar pot să spun despre mine că sunt polimat (polymath)  sau pot să fiu la fel de cinstit zicând că-s diletant.

Gg dru
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Anti Curriculum Vitae este un cv pe dos (scris în 2014 !). Sper să îmi tempereze pofta de a-mi reevalua viaţa în aşa fel încât să „dau bine”.gg

Dacă dau orgoliul la maxim iasă un astfel de C V updt  în engleză sau în română

Complet Cv on Pintertest. Filmele de pe pagina asta mă reprezintă, dar în alt limbaj.

screen_shot-9720

Editare la sfârșit de 2016: Schimbat tot. Nu mai am habar care este adevărul meu acum.

Later edit nov 2017.  Vara asta am muncit pentru (ce ironie) ăia care sunt în vacanță. A fost extraordinar, am găsit în mine o peșteră cu 3 tone de aur și un (ego) drakon  mare, afurisit și prost.Image

2018 Nu mai lupt cu sistemul, m-au făcut un fel de politist.

2019: S un tip normal cu mașină și job căruia îi plac vinul și mâncarea bune. Ca să rezist social umblu după justificări suficient de firave încât din când în când am chef să mă apuc de un fel de terorism (biologic, intelectual, etc ) dar îmi trece repede.

Martie 20 20 vremea coronavirusului… nu pot să ucid încă avatarul de pe FB. O să fac niște prostii de frica stabilității și a confortului. Oricât de rele ar fi, prefer vremurile interesante. Schimb jobul și îmi rescriu demisia ca să evit jocurile birocratice subterane. Nu mai sunt un teamplayer; nu mai pot/ nu mai vreau.

Mai 2021: Cred că mă răzbește confortul. Dar mai am ceva pe mânecă! Și l-am îngropat p-ăsta cu 2000 de prieteni pe FB.